نکات مهمی که پیش از خرید هود حتما باید بدانید

1404/04/30
مخلوط کن، آبمیوه گیری، فر، انواع هود، اجاق گاز

زاپف نوعی نان است که علاوه بر سوئیس در سایر کشورهای اروپایی مانند اتریش و آلمان نیز پخته می‌شود، اما سوئیسی‌ها این نان را با دستور پخت بهتری تهیه می‌کنند. شکل ظاهری این نان شبیه موی بافته شده است، به همین علت به آن زاپف به معنی بافته یا گیس باف می‌گویند.

اگر سفری به کشور جذاب و دیدنی سوئیس به‌ ویژه شهر زوریخ داشته باشید، نان فروشی‌‌های آن‌جا توجه شما را به خود جلب می‌کنند. وارد هر کدام از این فروشگاه‌های نان که بشوید، نان‌های متنوع، خوشمزه‌ و خوش‌طعمی را پیدا می‌کنید که به راحتی نمی‌توان از خریدن و خوردن آن‌ها صرف نظر کنید، اما در میان این طیف گسترده از نان‌ها، نان زاپف چیز دیگری است. زاپف، یک نان سنتی است که به‌طور معمول طبق آداب و رسوم سوئیسی‌ها در روز یکشنبه به عنوان صبحانه سرو می‌شود.

این نان بسیار دل‌چسب، از آرد سفید، کره، تخم‌مرغ، شیر و مخمر تهیه می‌شود. به دلیل اینکه در ترکیبات آن از شیر و کره استفاده می‌شود، بافتی نرم و دوست داشتنی دارد. همان‌طور که گفتیم خمیر آن پس از عمل آمدن بافته می‌شود و روی آن را زرده تخم‌مرغ می‌زنند تا روی نان طلایی و خوش رنگ شود.

دستور پخت نان زاپف
مواد لازم برای تهیه خمیر نان زاپف عبارتند از:
پانصد گرم آرد سفید (آرد همه منظوره یا همه کاره)
سه چهارم قاشق غذاخوری نمک
هشت گرم مخمر خشک فعال (پودر خمیر مایه)
یک قاشق چای‌خوری شکر
شصت گرم کره ذوب شده
سی‌صد میلی‌لیتر شیر ولرم
یک عدد زرده تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر یا آب برای روی خمیر

تگ‌ها:
هود
اجاق گاز
دستور پخت

ثبت نظر

برای ثبت نظر وارد شوید.
© All Right Reserved Masterplus.
سبد خرید